radare noi

Re: radare noi

Postby rlacika » Thu Mar 04, 2010 9:19 am

Nu va intristati dragilor! Noile radare sunt un MARE BLUF mediatic, menit sa devieze atentia de la preturile uriase date pe aceste masini! Detectorul meu Cobra XRS cumparat acum vre-o trei ani a simtit toate cele trei intalnite pe drum:-pe tronsonul Cluj- Juc de la iesirea din Apahida,de la aproximativ 1,8km; pe Turda-Cluj, in comuna Feleacu cam de la 800m, inca inainte de a intra in comuna; pe Sebes Alba-Deva pe undeva inainte de Sibot...primele semnale le-a dat inca de la iesirea din comuna Vintu, iar de la 2000m semnal continuu! Intradevar moduleaza puterea in functie de (probabil) sesizarea depasirii de viteza, fapt pentru care chiar daca aveti activat InteliMute pe detector semnalul acustic se slabeste si reapare cu tarie parca ar detecta un nou radar. Deci invizibilitatea este doar o poveste pentru a descuraja folosirea detectoarelor. Nu exista radar nedetectabil!!! Daca cineva ar reusi sa faca asa ceva ar fi tare bucuroase armatele lumii :mrgreen: ! Toate dihaniile "prinse" de mine erau in Logan Break alb, cu insemne de politie...cel de la Feleacu nu avea puntea de girofaruri montata. Referitor la pozele "clare" de la peste un km, in care sa fie absolut lizibil nr. de circulatie, fara de care nici o poza nu are valoare juridica hai sa fim seriosi....cei care au facut poze la viata lor stiu ce inseamna nu 1km....deja pentru 100m trebuie sa ai aparat cu obiective uriase cu un coeficient de luminozitate imens, ca sa poti face o poza de pe care sa citesti numarul de circulatie. Va mai aduceti aminte de camerele radar montate prin localitati...cele declarate ulterior ilegale? Stiu din surse interne cum se facea ca numarul sa fie vizibil pe prima poza facuta de la 100-150m atunci cand erati masurati...fiindca de regula pana la camera majoritatea se prindea si incetinea: decupau electronic placuta cu nr. de inmatriculare de pe imaginea din apropierea camerei la 5-6 m, micsorau si se punea peste imaginea indepartata. De aceea pe pozele prezentate drept dovada numerele erau mult mai stralucitoare decat restul pozei. Cei care mai aveti pe acasa poze din acestea puteti verifica, si daca va uitati cu o lupa puternica, sau in microscop se vede clar ca numarul de pixeli este mult mai mare pe numar decat pe restul pozei.
Acesta nu este un indemn la a rula cu viteze periculoase (cu rulota e chiar mai greu asa ceva)! Dar cateodata mai uitam ce numar purtam la pantof, sau chiar pur si simplu suntem fortati de imprejurari. In Romania din pacate toate soselele trec prin centrul localitatilor, mai ales cele mici dar luuuuungi cat o zi de post, fara posibilitate de ocolire ceea ce lungeste o calatorie cateodata peste suportabil si atunci suntem tentati sa mergem mai repede.
Drum bun, urechea pe detector si CB daca aveti, si lasati sa moara de foame boacterii de pe marginea drumului! :D
User avatar
rlacika
 
Posts: 92
Joined: Fri May 08, 2009 8:03 pm
Location: Cluj Napoca-Kolozsvár

Re: radare noi

Postby peti » Thu Mar 04, 2010 11:06 am

multumim rlacika pentru sprijinul sufletesc !
tel. 0722 509492
luidort.p@gmail.com
User avatar
peti
Site Admin
 
Posts: 1462
Joined: Mon Apr 27, 2009 7:50 pm
Location: DES-DEJ-DESCH

Re: radare noi

Postby alex ticsa » Wed Apr 04, 2012 7:38 pm

Mai multa atentie ar trebui acordata radarelor de tip vechi( vezi link).
http://www.pdiromania.ro/forum/radare-m ... n-romania/

Sunt montate pe Logan-uri clasice, cu numere de inmatriculare comune... Emit pe maximum 100m si in general iau din spate. Deci detectoarele pica. In calatoriile mele am constatat ca fiecare judet are macar una bucata in dotare.
Eu am fost blindat cu super-detector si super-statie CB. Si ce daca? :lol: Acum am 3luni de super-pauza. :)
VW Caravelle & Dethleffs Rally Nomad
User avatar
alex ticsa
 
Posts: 22
Joined: Sun May 03, 2009 7:54 pm
Location: Vatra Dornei

Previous

Return to DE TOATE - MINDENFELE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests